Pro cazare in regim hotelier – afla de ce!

Cazarea in regim hotelier a devenit in ultimii ani o atractie maxima. Tot mai multi turisti prefera sa opteze pentru un astfel de loc de cazare, in defavoarea unor altor metode clasice. Se spune ca gusturile nu se discuta, astfel ca fiecare in parte are propria parere despre care sunt avantajele sau partile mai putin placute ale fiecarui tip de cazare.

Regimul hotelier este mai mult decat de dorit. Este vorba de acel nivel de confort, cand stii ca cineva se ocupa de menaj, de asternuturi proaspat spalate ce imbraca patul, de prosoape de asemenea. Poti suna oricand pentru a fi servit in camera, in pat, cu mancarea favorita.

Poti fi mai liber privind programul zilei, stiind ca are cine sa se ocupe de camera ta pentru ca totul sa fie in ordine. Ce pare insa usor deranjant se refera la a avea mereu pe cineva in preajma, ca si cand trebuie sa ceri in mod express a nu fii deranjat.

In schimb, cand vine vorba de cazare regim hotelier lucrurile sunt ceva mai imbucuratoare la capitolul confort si intimitate. Aceasta metoda aduce avantajul de a nu te intalni mereu cu o receptionera, de a putea insa beneficia de servicii diverse, solicitate fara a fi nevoie sa te adresezi personal responsabililor cu locatia. Iata alte cateva avantaje pe care sa le ai in vedere:

  • Locatiilor acelor apartamente oferite spre inchiriere in regim hotelier sunt de regula dintre cele mai bine cotate. Asta inseamna zone de bulevard spre exemplu, fiind aproape de o sumedenie de locatii tinta: zone de distractie, zone de interes turistic, institutii etc.
  • Nu va conta cat stai insa pe termen lung poti obtine un pret mai mic per noapte.
  • Ai de ales intre garsoniere si apartamente de 2 sau 3 camere. Acestea pot fi cazari individuale, pentru o singura persoana sau pentru un grup. Astfel se poate ajunge la costuri mai reduse. La solicitarea inchirierii nu se impune cate persoane pot locui in acel apartament sau garsoniera.
  • Liber acces, oricand, la bucatarie. Spre deosebire de acele locatii ce permit accesul la bucatarie comuna, in apartamente sau garsoniere inchiriate in regim hotelier lucrurile sunt de un confort sporit. Nu numai ca poti sa iti realizezi ritualul de gatit dupa bunul plac, insa poti practic crea un mediu propice de locuit, la fel ca in caminul propriu.
  • Ai avantajul locatiilor multiple si astfel nu te conditionezi neaparat de o perioada din an cand este mai aglomerat; un hotel poate avea flux mai mare de turisti in anumite perioade, ceea ce va face ca partea de costuri sa creasca, alegerea camerei sa nu fie posibila sau alte inconveniente de genul. In schimb, inchirierea in regim hotelier te cam scuteste de astfel de situatii.

Pentru ca inchirierea in regim hotelier inca nu este atat de populara si agentiile de profil sunt mai degraba in orasele mari, se poate spune ca suntem inca incepatori la acest capitol. Insa la ce avantaje prezinta metoda de cazare in regim hotelier cu siguranta ca tot mai multi vor opta pentru asta de fiecare data cand vor avea ocazia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avantaje de inchiriere auto
Next post Cancerul pulmonar este o boala costisitoare?