Produse necesare pentru lucrul in gradina, la Bricolaj Market vei gasi

Munca agricola nu a fost niciodata usoara. Cei care lucreaza in acest domeniu sau care detin o gradina sau o bucata mai mare de pamant, stiu cat timp implica aceasta activitate si cata responsabilitate trebuie sa existe. Insa si roadele sunt pe masura, iar satisfactia este de 10 ori mai mare atunci cand mananci un fruct sau o leguma naturala ce nu contine substante toxice, crescute chiar de tine. 

Se pare ca in ultimii ani tot mai multe persoane se indreapta catre aceasta nisa, cea a agriculturii. Multi prefera sa aiba spre exemplu o casa cu gradina unde pot planta tot ce isi doresc si sa aiba grija si sa munceasca propriul pamant.

Daca ne uitam la anii trecuti, munca agricola era mult mai grea ca acum si asta pentru ca nu existau atat de multe utilaje si unelte sau chiar tehnologii menite sa simplifice procesele de lucrat pamantul.

La momentul actual o motosapa sau un motocultor este de un real ajutor pentru lucrul in gradina si ne eficientizeaza timpul foarte mult. Inlocuind coasa cu o motocoasa, sapa cu o motosapa sau lopata cu freza de zapada, munca la camp sau pe langa casa nu mai este atat de grea.

In gama de produse de la Bricolaj Market gasim tot ce avem nevoie pentru a intretine si lucra gradina.

Beneficiile motosapei si motocultorului

Motosapa are rolul de a marunti pamantul, dar si de a-l ara. Este potrivita pentru suprafete de pana la 1500 mp, fiind foarte utila pentru activitatile de pregatire a solului inainte de a fi plantat sau insamantat. De asemenea motosapa ajuta si la intretinerea culturilor, mai cu seama acolo unde solurile sunt moi si nisipoase.

Este eficienta si poate fi accesorizata si cu o remorca in spate. Cert este ca poate fi usor de manevrat, este usoara pentru ca are dimensiuni reduse si greutate mica.

Daca dispuneti de o suprafata mai mare de pamant, atunci puteti opta pentru un motocultor. Acesta formeaza canale pentru seminte si le si acopera in acelasi timp. Dispune de functia de dozare si plantare. Comparativ cu motosapa, motocultorul marunteste pamantul la o adancime mai mare.

De asemenea un motocultor poate lucra orice pamant, indiferent daca acesta este moale, tare sau pietros. Desigur, dimensiunea si greutatea sunt mai mari si necesita un efort mai mare. I se pot adauga accesorii precum: sapa pentru cartofi, freza de pamant, plug, grebla pentru fan, remorca sau tocator pentru crengi.

Bricolaj Market – gama larga de produse si servicii

Bricolaj Market este un magazin online de nisa ce vine cu produsele de care avem nevoie pentru intretinerea si lucrul gradinii.

Astfel de unelte precum o motosapa sau un motocultor inseamna o investitie buna si pe termen lung, desigur daca sunt si intretinute corespunzator.

In functie de ce avem nevoie, ce model este potrivit pentru suprafata de pamant, gasim aici gama variata de la diferite branduri recunoscute.

Se pot achizitiona si in rate cu cardul fara dobanda, beneficiind de asemenea si de alte servicii din partea magazinului.

Tot aici putem avea parte si de consiliere telefonica de la echipa din cadrul magazinului. Daca nu stim exact ce este potrivit pentru noi, vom primi ajutor.

Accesati magazinul Bricolaj Market pentru mai multe detalii.

Date de contact:

office@bricolajmarket.ro

Leave a Reply