Relaxare suprema cu ETA de la Masatto

Tehnologiile la ora actuala au adus atat de multe imbunatatiri, incat vorbim despre functii multiple la care avem acces facil. Este si cazul fotoliilor de masaj, care in complexitatea lor au devenit asa zise instrumente usor de folosit, ideale pentru a crea o stare de bine fizic si psihic vorbind.

In era in care vorbim tot mai mult de fast, de stres si depresii, cu ce combatem aceste stari? Cu masaje. Nicicand nu a fost mai simplu sa te bucuri de sesiuni de masaje, la tine acasa, oricand!

Masatto este recunoscut brand producator de fotolii de masaj si promoter al relaxarii. A lansat si o noua colectie de fotolii. Din gama noua propusa face parte si ETA, un fotoliu compact, la propriu, minimalist in design, dar cu o forta extraordinara de a restabili starea ta de zen. Iata si cum!

Cine este ETA

Eta este fotoliu de masaj configurat sa satisfaca pofta de masaj in timp optim. Este versatil si usor de mutat, pentru ca indiferent in ce colt din casa simti sa te relaxezi, vei putea face asta instant. Dispus pe roti, cu sistem de blocare pentru acestea, ai usurinta in mutari.

Ideal pentru casele compacte sau la birou, un astfel de fotoliu de masaj permite pliere pentru a ocupa spatiu cat mai putin. Masatto a gandit la modul practic acest gen de fotoliu si astfel in varianta restransa poate fi multifunctional, deservind drept masa de cafea sau noptiera.

Dar masajul? Cum e masajul realizat de tehnologia ce sta in spatele acestui fotoliu de masaj? Eta maseaza intens si profund. Maseaza spatele, talia sau doar local, in functie de preferinte. Aseaza-te in el si lasa rolele sa isi faca treaba.

Pentru cine crede ca un fotoliu de masaj este greu de integrat in case, in apartamente mici, iata ca Eta demonstreaza contrariul. Cateva minute de rasfat in acest fotoliu si te simti mai vioi ca oricand.

Oferta speciala de Craciun

Masatto are cateva surprize pentru cei care isi doresc sa cunoasca acest univers al relaxarii. Oferta de Craciun iti este transmisa in scurt timp. Daca aceasta oferta are timp limitat, nu acelasi lucru putem spune despre serviciile unice. Stii ca ai gasit locul perfect pentru o achizitie, atunci cand esti ascultat si ti se raspunde prompt. Ei bine, Masatto asta va face pentru tine!

Testeaza gratuit, incearca Eta acasa sau in orice locatie de showroom Masatto. Detalii aici:

  • +40 756 478 789
  • contact@masatto.ro
  • 2 locatii in Bucuresti: str. Erou Iancu Nicolae, nr. 97 si str. Costin Nenitescu, nr. 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Topurile – elemente inseparabile in garderoba feminina. Optiuni de la Clessidra
Next post Cele mai importante accesorii pentru telefoane si la ce service-uri gsm sa apelam