Reparatii la Samsung Galaxy A51

Nimeni nu vrea sa aiba parte de defectiuni sau stricaciuni la telefonul sau, dar cu toate acestea, unele defectiuni nu se intampla din cauza ta, precum stricarea difuzorului/ microfonului sau alte tipuri. Dar, telefoanele Android sau IOS nu trebuiesc duse la acelasi service gsm. Pentru ca sunt telefoane diferite, nu doar la sistemul de operare este diferit, ci si din punct de vedere al pieselor, ele vor necesita reparatii la service-uri diferite. Daca nu sti la ce service gsm este indicat sa iti duci telefonul, inseamna ca este necesar sa urmaresti randurile de mai jos.

Daca ai un telefon IOS, poate ca deja ai observat ca este un telefon mai sensibil, mai pretentios, mai fragil, ceea ce inseamna ca si atentia din timpul reparatiilor trebuie sa fie mai sporita. Asta inseamna ca nu este indicat sa il duci la un service universal, ci trebuie dus la un service specializat in reparatii de iPhone. Asta nu inseamna ca cei de la service-urile universale nu se pricep la reparatii de iPhone, doar ca cei de la service-urile specializat in reparatii la aceste telefoane sunt experti in orice reparatie si vor avea pe stoc piesele si instrumentele de care au nevoie, astfel ca timpul de reparatie va fi mai scurt.

In schimb, daca ai un telefon Android lucrurile sunt mai simple, pentru ca nu este un telefon atat de fragil, sensibil si pretentios, astfel ca il vei putea duce la un service gsm universal. Deci, daca ai un Samsung Galaxy A51, de exemplu, iar ecranul sau este spart si are nevoie de o interventie, pentru o schimbare display Samsung Galaxy A51 va trebui sa mergi la un service gsm universal. 

O alta metoda de reparatii la telefoane care nu este atat de costisitoare, dar care se aplica doar in cazul celor care se pricep si care au tot ce este necesar pentru o reparatie chiar la ei acasa. Asta inseamna ca vei putea sa iti repari telefonul de acasa, dar dar cu conditia anterioara. In caz contrar, este posibil sa atingi unele piese care sunt mai sensibile si care daca nu trebuiesc atinse, este posibil sa strice. Deci, in acest caz vei fi nevoit sa apelezi la un service gsm, doar ca acum vei plati 2 reparatii in loc de una singura, cum ai fi platit daca ai fi apelat de prima data la un service gsm.

Acestea fiind spuse, daca ai un telefon IOS este indicat sa il duci la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, dar daca ai un telefon Android poti sa apelezi la un service gsm universal. Dar, indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie, pentru ca in speranta de a economisi bani, este posibil sa platesti dublu in final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zevo – Inspiratie, modernism, calitate desavarsita, genti impecabile
Next post De ce Stailer va deveni metoda preferata de a te programa la saloanele hair & beauty