Sfaturi pentru alegerea unor perne si pilote

In momentul in care vine vorba despre accesorii pentru pat, cu siguranta toata lumea se gandeste mai intai de toate la lejneriile pentru pat, insa din aceasta categorie de accesorii mai fac parte si alte elemente precum perne si pilote.

Pernele si pilotele, la fel ca si lenjeria pentru pat pot sa aiba nu doar un rol practic ci si un rol decorativ, motiv pentru care alegerea lor poate fi o misiune complicata, insa din fericire magazinele online de specialitate precum www.patulmeu.ro au mereu pe stoc astfel de accesorii pentru toata lumea.

Pentru a va fi mai usoara misiunea de alegere a acestor accesorii pentru pat, in cele ce urmeaza veti putea descoperi cateva sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri.

  1. Indreptati-va atentia spre un material de cea mai buna calitate, iar aici trebuie sa stiti ca materialele de cea mai buna calitate sunt cele naturale, precum bumbacul de exemplu.
  2. Alegeti o paleta de culori coeziva si nu iesiti din ea. Veti avea cel mai mare impact daca toate pernele dvs. sunt fie in aceeasi nuanta, fie intr-o pereche de nuante complementare.

In ceea ce priveste culorile, nu ar fi o idee tocmai rea sa va indreptati atentia spre culorile calde si neutre, pentru ca acestea vor crea impresia unei incaperi calde si primitoare.

  1. Optati pentru un aranjament simetric, indiferent daca veti aseza pernele pe canapea, pe pat sau pe un scaun de fereastra. Cand intindeti mai multe tesaturi diferite, lucrurile se pot ocupa foarte repede. Ne place un aranjament simetric deoarece pastreaza lucrurile senzationale si lustruite.
  2. O imprimare simpla, o imprimare ocupata si una solida. Aceasta este o formula de baza care va va ajuta sa restrangeti optiunile. O alta modalitate de a ne gandi la aceasta este – o imprimare mica, o amprenta mare, un solida. Imprimarea mare ar trebui sa fie pe cele mai mari perne sau perna care este in fata sau pe centru, deoarece aceasta imprimare va seta de obicei tonul pentru atat pentru aranjamentul pernei, cat si pentru restul camerei.
  3. Pe masura ce va deplasati spre interiorul canapelei, pernele ar trebui sa fie mai mici. Din punct de vedere vizual, cele mai mari perne ar trebui sa fie in colturile indepartate, iar perna mai mica ar trebui sa fie in interior. Dar, de asemenea, pentru confort, este foarte important sa adaugati marile perne de 22 sau 24 “pe laturi.

Asadar, acestea sunt detaliile de care trebuie sa tineti cont in ceea ce priveste pernele. Referitor la pilote, este important de mentionat faptul ca trebuie sa va indreptati atentia spre pilote de aceiasi culoare si acelasi model precum pernele. In cazul in care nu gasiti ceva identic, puteti opta pentru aceiasi culoare dar modele diferite.

De mentionat este faptul ca aceste accesorii pentru pat ies in evidenta, iar musafirii cu siguranta se vor uita la ele, asa ca trebuie sa le alegeti in asa fel incat sa se potriveasca perfect unele cu altele, dar si cu celelalte elemente de decor din incapere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Link Cheetah – un instrument puternic de link building
Next post Ce inseamna cu adevarat un curs GDPR?