baterie iphone

Sfaturi pentru intretinerea bateriei la Iphone

Atunci cand vine vorba de un telefon Iphone unul dintre principalele aspecte de care unii consumatori nu sunt multumiti este durata de viata a bateriei. Acestia mereu se plang ca trebuie sa isi incarce telefonul de cateva ori pe zi. Dar exista cateva sfaturi, reguli pe care daca le urmezi poti sa iti prelungesti durata de viata a bateriei sau sa o imbunatatesti. Dar nu uita, imediat dupa ce ti-ai cumparat un Iphone trebuie sa iti cumperi o folie pentru a nu fi nevoit sa schimbi sticla la Iphone. 

Asadar, daca te afli intr-o calatorie, daca ai o pana de curent care dureaza mai mult, daca uiti cablul de incarcare trebuie sa aplici cateva reguli care sunt valabile si la Ipod sau Ipad. Sfaturile sunt valabile mai ales pentru IOS 9, dar se pot aplica si la IOS 7 sau 8. 

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa activezi modul de economisire a baterie, la IOS 9 poarta numele de Low Power Mode, care reduce temporar consumul bateriei. Modul este foarte util atunci cand bateria ta ajunge la 20% si poti sa castigi 3 ore in plus. Se activeaza din Setari- Baterie. 

Verifica aplicatiile care consuma cel mai mult din baterie. La IOS 9 si 8 poti sa vezi acest lucru cu precizie. Dupa care intra la Setari- General- Baterie si uita-te in lista aceea si vezi care aplicatie consuma cel mai mult si opreste-o. Deseori Facebook-ul consuma cel mai mult. 

Redu luminozitatea ecranului. Din cauza rezolutiilor mari si a tehnologiilor folosite, ecranul consuma si el destul de multa baterie. Teste spun ca la Iphone 5, bateria in conditiile in care luminozitatea era maxima a tinut 6 ore si 21 de minute, daca e setata la nivel mediu tine 9 ore si 48 de minute. 

Daca ecranul tau sta aprins 10 minute fara ca tu sa il blochezi, consuma destul de mult din baterie. De aceea seteaza ca ecranul sa se stinga dupa 30 de secunde.

Ultimul aspect care iti mai poate oferi cateva ore de bateriei este activarea modului avion. Daca nu ai nevoie de Wifi, daca nu astepti ca cineva sa te sune, daca te afli intr-o zona in care semnalul oricum este slab sau nu este chiar deloc, activeaza modul avion pentru a-ti mai oferi in plus cateva ore, pana cand vei ajunge sa iti pui telefonul la incarcat. 

Acestea fiind spuse, poti sa apelezi la aceste sfaturi atunci cand ai putina baterie si nu ai la tine nici baterie externa, nici incarcator auto si nici un incarcator obisnuit si iti vor oferi cateva ore in plus de baterie care chiar pot fi de folos pana cand vei ajunge sa iti pui telefonul la incarcat. In cazul in care bateria nu mai este buna, s-ar putea sa trebuiasca sa iti schimbi bateria

Previous post Fii la moda si pe timpul iernii – Pallas iti ofera incaltamintea de care ai cea mai mare nevoie!
Next post Topurile – elemente inseparabile in garderoba feminina. Optiuni de la Clessidra