Sisteme home cinema

Pentru cine nu cunoaste acest lucru, majoritatea sistemelor home cinema au in compunere un DVD-player sau Blu-ray player, cu ajutorul caruia sunt redate filmele sau videoclipurile, si un sistem de sonorizare alcatuit din subwoofer si sateliti, capabil sa reproduca o serie de efecte.

home cinemaExista sisteme home cinema, ceva mai performante, care pe langa cele doua componente prezentate mai sus, mai au si amplificatoare de sunet, insa datorita acestora, preturile cresc foarte mult. Pentru cei care stiu ce inseamna un astfel de sistem, este evidenta inutilitatea acestuia in casa, si de aceea ele sunt pretabile la mici afaceri, gen formatii de nunta, botez etc, deoarece numai in acest mod se poate amortiza o asemenea investitie.

In cazul in care doriti sa faceti o astfel de achizitie, trebuie sa stiti ca pe piata sunt disponibilie  sisteme home cinema all-in-one, la care sunt incorporate intr-o singura carcasa toate subansamblele necesare si sisteme home cinema pe componente, pe care aveti posibilitatea sa le configurati singuri, dupa ce v-ati cumparata separat toate subansamblele de care aveti nevoie. Avantajul celui de al doilea tip de sistem, este reprezentat de faptul ca, la final veti avea exact ceea ce va doriti, din punct de vedere al caracteristicilor.

Sistemele home cinema sunt disponibile intr-o gama foarte variata de configuratii, incepand cu mediul de redare  video si pana la numarul  boxelor de care aveti nevoie.
Referitor la pretul acestor sisteme home cinema, DVD player-ul este, in mod evident, mult mai ieftin decat un Blu-ray player, iar calitatea destul de slaba a imaginilor, in format SD, oferite de acestea, i-a determinat pe producatori sa le cam elimine din toate ofertele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Serviciile de catering
Next post Casa bunicilor sau casa noua