Sunt mama de fetita si model de videochat

Videochatul in Romania, la inceputul anului 2018, este… acceptat. Cred ca acesta este cel mai potrivit cuvant. Acceptat. Sau tolerat. Pentru ca au vazut cu ochii lor ca se castiga sume inimaginabile de bani din aceasta industrie, din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre acest subiect.

Desi, privind cu cativa ani in urma, era un subiect tabu, acum lucrurile s-au mai schimbat. Daca ai curiozitatea de a cauta pe YouTube cuvantul „videochat”, primul rezultat va fi „sunt mama de fetita si model de videochat”. In el vorbeste Georgiana, o tanara care isi creste copilul singura.

Model de videochat la Charm Studios

Georgiana incepe prin a raspunde la intrebarea „de ce videochat”: „pentru ca am o fetita de 12 ani si pentru ca nevoile ei sunt din ce in ce mai mari. Practic, meseria mea de baza este cea de bucatar, dar…”. Si de aici, incepe povestea Georgianei. A fost greu la inceput, insa dorinta de a-i oferi copilei ei tot ceea ce isi doreste a biruit.

Iar daca vorbim despre comentariile la dresa Georgianei, acestea se impart, cum altfel, in doua tabere: cei care o sustin si o felicita pentru atitudinea si pentru curajul ei, dar si cei care o blameaza si care ii blameaza pe toti aceia care lucreaza in industria videochatului.

Georgiana lucreaza la Unirii, fix langa Baroul Bucuresti si povesteste ca, pana sa ajunga la Charm Studios, a schimbat 3 studiouri. Din diverse motive: ba trainerii nu erau foarte buni, ba camerele nu erau spatioase si curate, ba nu i se dadeau banii la timp. Spune despre Charm Studios ca este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si ca e foarte mandra sa faca parte din aceasta echipa.

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Charm Studios angajeaza modele videochat! Nu trebuie decat sa ai peste 18 ani si sa fii perseverenta. Daca mai esti si o persoana pozitiva, atunci ai deja cheia succesului. Pentru programarea unui interviu, o puteti face direct la ei pe site, www.charmstudios.ro, sau sunand la unul dintre numerele de telefon afisate in site.

Iar pe Georgiana o gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum sunt percepute diferentele de orientare sexuala in alte culturi
Next post Cele mai bune afaceri auto, prin licitatii de autovehicule