Topurile – elemente inseparabile in garderoba feminina. Optiuni de la Clessidra

Orice femeie tanjeste dupa o garderoba actualizata la zi, care sa contina piese vestimentare in tendinte, potrivite pentru silueta lor, dar si pentru a alcatui tinute deosebite. Pentru a obtine efectul dorit, piesele cheie nu au voie sa lipseasca din dulap.

Fara nici o indoiala, topurile sunt un must have in orice garderoba. Se dovedesc un real ajutor, haina salvatoare in nenumarate contexte. Atunci cand tinuta pare fada si lipsita de esenta, un top potrivit o pot pune in lumina potrivita.

Din fericire pentru fashioniste, lista optiunilor ce vizeaza topuri dama este inepuizabila. In functie de stilul propriu si de preferinte, ai la randul tau posibilitatea de a aduce garderobei tale plusul de valoare dorit. Cum? Descopera gama variata propusa de Clessidra si alege intr-o diversitate de topuri casual sau sexy, comode, ideale pentru purtarea de zi cu zi sau special concepute pentru ocazii deosebite.

Transforma o tinuta banala intr-una deosebita, cu topurile de la Clessidra

In mod normal, o femeie care se respecta nu ar trebui sa detina nimic banal in garderoba. Cel putin nu atunci cand nu detine si accesoriile potrivite pentru a transforma banalul in extraordinar. Renunta la efortul de a te suprasolicita incercand combinatii vestimentare lipsite de gust si aprovizioneaza-ti dulapul cu topuri in tendinte.

Cand cumperi de la Clessidra ai siguranta ca ti se livreaza materiale de calitate si modele de actualitate. Banal nu face parte din atributele pieselor vestimentare regasite in magazin. Diferenta de stil si bun gust o pot face detalii precum materialele folosite la nivelul manecilor sau insertiile transparenta, bulinele, croiurile atipice, dar si diverse accesorii.

Bineinteles, in aceeasi masura cu stilurile sofisticate este apreciata simplitatea. Un top aparent simplu poate conferi un aspect inedit tinutelor tale. Totul tine de creativitatea aplicata in alegerea celorlalte piese vestimentare sau accesorii.

Daca locul in care se desfasoara evenimentul la care urmeaza sa participi permite, te poti orienta dupa un top scurt, negru, simplu, asa cum il regasesti pe clessidra.ro.

Ori de cate ori realizeazi o achizitie vestimentara, asigura-te ca alegi marimea care ti se potriveste, numai asa te vei bucura de efectul estetic dorit, dar si de un confort pe masura.

Cu putina imaginatie si topul potrivit, outfit-ul tau se poate transforma intr-unul demn de o printesa.

Top of Form

Bottom of Form

Contact:

contact@clessidra.ro

0730 612 141

0752 094 324

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

baterie iphone Previous post Sfaturi pentru intretinerea bateriei la Iphone
Next post Relaxare suprema cu ETA de la Masatto