Transportul de marfa – eficienta si siguranta

Cand vorbim despre camioane, gandul ne duce automat la drumuri lungi si transportul de marfa. Este bine cunoscut faptul ca e foarte obositor sa conducem un astfel de automobil pe drumurile destinate in special transportatorilor de marfa, dar satisfactia apare atunci cand ajungem in punctul de destinatie.

De obicei apelam la o firma ce se ocupa de transport de marfa din mai multe motive: fie drumul pana la punctul de destinatie este anevoios, fie avem nevoie de o masina mai mare pentru a incapea tot ce urmeaza sa transportam, fie pentru ca preferam sa apelam la serviciile unor profesionisti cu experienta in domeniu pentru a fi siguri ca ceea ce urmeaza sa transportam va ajunge la destinatie in siguranta si la momentul dinainte stabilit.

In ziua de azi, peste 70% din marfurile ce le gasim in magazine sunt transportate cu ajutorul masinilor de transport si a camioanelor. De ce se intampla acest lucru?

Pentru ca sunt flexibile si fiabile si pot transporta marfa oriunde doreste clientul, atat in mediul urban cat si in cel rural si chiar in afara tarii. De asemenea, autocamioanele pot efectua livrari succesive, la termenele stabilite de client, isi pot schimba usor traseul in functie de cerintele clientului si astfel se economiseste timp.

Piese de schimb pentru camioane

Pentru a ne asigura ca vom avea un drum linistit, ar trebui sa ne asiguram ca avem la noi piese de rezerva ce ne vor fi de folos in diferite situatii ce pot aparea pe traseu.

Fiind mai tot timpul antrenate in curse lungi, camioanele ar trebui sa fie echipate corespunzator cu accesoriile si piesele de schimb necesare in caz ca apar defectiuni pe traseu.

Truck Shop Miltech este magazinul cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul pieselor pentru autoturisme si camioane care pune la dispozitia clientilor diagrame, cricuri, autocolante, avertizoare sonore, chingi, lanturi de ancorare, aparatori pentru noroi, capace pentru roti, huse de scaune, cabluri pentru pornire, truse medicale, bujii, antifurturi, perne de aer si multe altele.

In cazul in care avem nevoie de accesorii camioane, fie putem merge personal in magazinele din Ciucea (judetul Cluj), Cainenii Mari (pe Valea Oltului, in apropiere de Sibiu), Arad sau Cluj, fie optam pentru achizitionarea celor necesare online, direct de pe site-ul oficial.

Asadar, pentru un plus de siguranta si de confort, sa nu pornim la drum fara a ne lua toate masurile de precautie!

Leave a Reply