Tratamente pentru par Gerocossen – hrana pentru podoaba capilara

Cel puțin o dată în viață ne confruntăm cu probleme ale părului. Vârfurile despicate, părul lipsit de viață sau care cade în exces sunt cele mai frecvente situații care strigă după ajutor.

Este normal să ne dorim un păr sănătos și, de aceea, trebuie să îi oferim toată grija de care are nevoie și să căutăm cele mai bune produse care să îi redea strălucirea sănătoasă.

Când se poate vorbi despre regenerarea părului?

Stresul, poluarea, schimbările de temperatură, alimentația și procedurile chimice sau termice contribuie la deteriorarea părului. Dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă podoaba capilară se pot menționa:

  • Cădere excesivă – poate fi cauzată de stres, febră, dereglări hormonale și carența de fier.
  • Păr uscat și lipsit de strălucire – produsele de coafat afectează foarte tare stratul superior protector al firelor de păr, fiind principala cauză a părului lipsit de viață;
  • Păr fragil, casant – această problemă apare în special datorită utilizării excesive a produselor de styling și a obiceiului de a strânge părul foarte tare cu elastic;
  • Vârfurile despicate – factorii nocivi externi afectează structura firului de păr, în special vârfurile, acestea necesitând a fi tăiate cel puțin o dată pe an;
  • Păr care crește greu – problema apare atunci când părul nu primește hidratarea necesară, iar circulația sângelui la nivelul scalpului nu se desfășoară corespunzător.

Gama de tratamente pentru păr Gerocossen – fiecare problemă a părului are o soluție proprie

Un păr frumos și sănătos înseamnă mai multă încredere în propriile puteri. Tratamentele pentru păr Gerocossen au fost concepute special pentru a ajuta în lupta cu diferitele probleme cu care podoaba capilară se confruntă.

Proprietățile de bază ale ingredientelor naturale sunt transmise corect în produsele finale, acestea din urmă fiind create într-un mod etic și responsabil. În plus, toate cosmeticele sunt testate dermatologic și nu conțin parabeni sau silicon.

Gama de tratamente destinată regenerării părului cuprinde:

  • Capilar+ – tratament pentru căderea părului care, datorită complexului fitoterapeutic natural obținut din scoarța arborelui de chinină, ginseng, urzică și nuc, în asociere cu biotinoyl tripeptide-1, apigenin și acid oleanolic, îmbunătățește micro-circulația sanguină la nivelul scalpului, fortifică firul de păr și favorizează creșterea de noi fire, mai sănătoase și mai viguroase.
  • Activa Planttratament pentru creșterea părului ce conține nuc, ginseng, urzică, mesteacăn, extract de chinină și provitamina B5 și care, datorită complexului bioactiv, tonifică rădăcina firului de păr și previne căderea acestuia.

Gama Capilar+ cuprinde pachete de tratamente complete, seruri împotriva căderii părului, loțiuni, șampoane și balsamuri special concepute pentru a lupta eficient împotriva căderii părului.

Dacă se dorește un tratament pentru îndesirea părului, serul tratament din această gamă este ideal. Acesta este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților, fiind potrivit pentru toate tipurile de păr.

Activa Plant, pe de altă parte, se adresează mai mult părului lipsit de vitalitate. Gama este inspirată din natură, ingredientele utilizate în șampoane, balsamuri și seruri ajutând orice tip de păr să își recapete strălucirea și sănătatea.

Ai grijă de părul tău!

Agresat de vânt, razele soarelui, poluare și alți factori interni sau externi, părul necesită îngrijire specială. Odată reperată o problemă a acestuia, este obligatoriu să se treacă la atac, amânarea putând agrava situația și mai mult. Găsirea celor mai bune produse pentru îngrijirea părului trebuie și ea făcută cu atenție deoarece, pentru a obține rezultatele dorite, este nevoie ca acestea să conțină ingrediente sănătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum poti profita de pariuri bonus fara depunere
Next post Trolerele pentru copii sunt ideale pentru vacantele petrecute alaturi de toata familia