Vii in Romania de sarbatori? Inchiriaza o masina de la GoTo GlobalCar

Avand in vedere ca urmeaza sarbatorile de iarna este clar ca multi romani plecati in strainatate vor sa vina in Romania sa fie alaturi de cei dragi. Zborul cu avionul este preferat in ultima perioada pentru ca astfel oamenii fac economie de timp si preturile nu sunt chiar atat de ridicate.

Daca te afli si tu in aceasta situatie alege sa inchiriezi o masina cand ajungi la aeroport in Bucuresti, chiar de la aeroportul Otopeni.

Cei de la GoTo GlobalCar sunt firma de inchirieri potrivita pentru ca dispun de o flota vasta de masini dintre care poti alege si vei descoperi aici o echipa de oameni dornici sa te ajute. Important este sa rezervi din timp o masina pentru ca in decembrie cresc semnificativ inchirierile de masini si nu cred ca vrei sa ramai ultimul.

De ce GoTo GlobalCar?

Cand vine vorba despre inchirieri auto cu siguranta cauti o masina care sa indeplineasca toate conditiile necesare astfel incat sa ai parte de confort si siguranta. Motiv in plus pentru care vei prefera sa inchiriezi de la ei o masina. Toate autovehiculele sunt atent verificate si curatate astfel incat fiecare client sa se bucure de unele dintre cele mai bune masini.

Mai mult decat atat, poti alege dintre masinile nou aparute, astfel incat sa ai parte de confort sporit si de un tratament pe cinste in acest an de sarbatori. Daca accesezi site-ul www.goto-globalcar.ro vei descoperi toate masinile disponibile si o poti rezerva pe cea care se incadreaza in toate cerintele tale.

Pentru fiecare dintre acestea poti vedea specificatiile care te intereseaza precum numarul de locuri, tipul de combustibil, daca este manuala sau automata si alte lucruri de acest gen. Toate masinile disponibile aici dispun de asigurare full casco ceea ce nu poate fi decat in avantajul tau.

Conditii de inchiriere

Pentru a putea inchiria o masina, la fel ca in orice alt loc de acest gen trebuie sa detii un carnet de conducere valabil si sa ai o experienta de condus de minimum un an pentru a creste gradul de siguranta.

Poti afla mai multe informatii despre cum o poti inchiria, alte conditii, alte specificatii si costul de inchiriere in functie de perioada pentru care optezi daca iei legatura cu unul dintre reprezentanti.

Acceseaza site-ul si alege masina cu care vrei sa te plimbi vacanta aceasta de iarna si rezerva.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@goto-globalcar.ro.

Leave a Reply