Zambet mai alb in doar 3 pasi

zambet-alb-si-stralucitor-1024x683Cine nu isi pune problema albirii dintilor si cat mai rapid posibil… Cum sa iti albesti dintii? Imediat va oferim raspunsul. Ati auzit de Crest 3D Whitestrips? Nu credem, pentru ca daca ati fi folosit acest produs, nu v-ar mai interesa altceva, pentru ca dintii dumneavoastra ar fi ceea ce va doriti, ar fi albi.

Ce sunt si cum se folosesc? Crest 3D Whitestrips sunt benzi de albire care sunt 100% sigure, reprezentand o solutie mai economica decat vizitele la stomatolog. Aceste benzi contin acelasi ingredient folosit in cabinetele stomatologice. Sunt destul de ieftine si usor de folosit. Poti face orice alta activitate, in timp ce le porti.

Cum se folosesc? Sunt intr-un plic din care se scot, apoi se indeparteaza folia de protectie de pe plasture, se aplica pe dinti in fata oglinzii pentru a nu atinge gingiile si pentru a le fixa foarte bine. Daca au ramas capete in spatele dintilor, le puteti indoi penru o albire cat mai eficienta. Benzile se tin timp de 30 de minute pe dinti.

Trebuie sa stiti aceste benzi au forme diferite pentru dintii de sus si pentru cei de jos si albesc doar dintii naturali. Nu se folosesc de mai multe ori. Exista si persoane cu dinti mai sensibili, pentru acestea se recomanda folosirea benzilor cu o pauza de 2-3 zile, in caz de sensibilitate, si se pot folosi Crest Whitestrips 3D Stain Shield sau Crest Whitestrips 3D Gentle Routine.

Spre deosebire de Crest Whitestrips 3S White care se folosesc o data pe zi timp de 30 de minute, celelalte se aplica doar 5 minute.

Iata si cateva recomandari despre cum sa va protejati: evitati contactul gelului cu pielea, cu ochii sau cu hainele, nu inghititi benzile, nu fumati, mancati sau dormiti in timp ce purtati benzile, nici nu beti cafea, vin sau produse colorate cand le purtati, inainte de a le aplica, nu va spalati pe dinti, si nu se recomanda purtarea de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, persoane cu aparat dentar sau copiilor sub 16 ani.

De ce aceste benzi sunt considerate eficiente? Pentru ca la un pret foarte mic, se obtin aceleasi rezultate ca intr-un cabinet stomatologic care foloseste aparatura profesionala de albire. Timpul ar fi o problema, dar daca aveti rabdare in maxim 20 de zile veti obtine acelasi rezultat de albire, nu se compara insa costurile. Si in plus, smaltul dintilor nu este afectat.

Prin tratamentul profesional timp de 45 de minute, rapid, smaltul poate fi afectat. Dar cu ajutorul benzilor care sunt subtiri, flexibile si comode, se muleaza si se fixeaza simplu si perfect pe dinti, timp de 30 de minute o data pe zi, se pot obtine chiar incepand cu a treia zi primele rezultate, iar rezultatul final nu va fi prea tarziu.

Asadar, benzile Crest Whitestrips 3D pot fi o solutie extrem de eficienta pentru albirea dintilor dumneavoastra, daca le folositi conform instructiunilor si recomandarilor, astfel veti reusi sa fiti mult mai fericiti cu asemenea dantura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avantaje ale magazinelor online de gadget-uri
Next post Seolitte – partenerul tău de încredere pe segmentul online